Snack Products

Welkom op de website van Snack Products!


Snack Products was in 2005 de eerste teler die zich gespecialiseerd heeft in het telen en verpakken van smaakvolle snackkomkommers. Door de jaren heen heeft Snack Products zich uitgebreid van één naar drie moderne teeltlocaties en één verpakkingslocatie welke zijn gevestigd in Asten, Heusden en Grashoek en worden gerund door Peter Maessen en de broers Willy en Gert van Bussel.


Snack Products heeft een innovatief en duurzaam karakter en is daardoor continu in beweging. Werken aan een topproduct is dan ook onze passie. Zo worden de snackkomkommers in onze eigen verpakkingsafdeling verwerkt en verpakt in door de opdrachtgever gewenste verpakkingen. Daarnaast wordt er op onze locaties gewerkt met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties zoals LED verlichting, biomassa en hightech sorteer- en verpakkingslijnen.


Bij Snack Products ondernemen we verantwoord met passie voor het product en gevoel voor natuur en omgeving. We zijn een glastuinbouwbedrijf waar geen bulkproduct wordt gemaakt, maar waar we gaan voor smaak en kwaliteit. Met ons hele team zetten we ons elke dag in om zowel binnen als buitenland te voorzien van snackkomkommers met de beste smaak, vorm en houdbaarheid.

Buro 3