Samenwerkingen

Samen staan we sterk, zonder goede contacten en samenwerkingen waren we niet wie we nu zijn.


Onze Partners:

   ogo-dutch.jpg

Nederlandse telers hebben zoveel meer te bieden dan de groenten die u kent van de supermarkt! Het zijn "Dutch Specials'. Vaak zijn er maar enkele telers die zo'n soort telen. En bijna altijd is er wel een bijzonder verhaal over te vertellen. Over de herkomst, over de smaak, over de groei. En over de teler zelf.
De Dutch special producten zijn tegenwoordig verkrijgbaar bij Rungis en bij alle groentespeicaalzaken van de Business Partners in Fresh.
www.dutchspecials.nl/2011/07qme-komkommers

   ogo-tombons.jpg


De Tombons producten zijn de zoete snacktomaten, de extra zoete snackpaprika's en de frisse knapperige snackkomkommers. De Tombons prouducten zijn te verkrijgen bij LIDL Nederland en Lidll België.
www.tombons.nl

 

 

logo-harvest-house.jpg

 

 

De afzet van onze de producten verloopt via telerscoöperatie Harvest House. Hieronder kunt u lezen wie Harvest House is en waar wij gezamenlijk voor staan:

Wij zijn Harvest House, één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een vakbekwame groep telers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn. Dit resulteert uiteindelijk in het oogsten van het beste rendement. Niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

 

Voor meer informatie over Harvest House kunt u terecht op www.harvesthouse.nl

 


Buro 3